De Architect Business, nummer 1

Ik heb voor BIM Media de eerste editie van de Architect Business, het digitale magazine voor de ondernemende architect, gemaakt. Het magazine komt 8 keer per jaar uit.

Het eerste exemplaar is zojuist overhandigd aan Floris Alkemade, Rijksbouwmeester en directeur FAA en Jeroen van Schooten, oud-voorzitter BNA en architectdirecteur van Team V Architectuur. Floris Alkemade zei dat een beter inzicht in de ondernemende kant van de architectuur de architect een stevigere positie zal geven in het wonderlijke krachtenspel dat de bouwproductie bepaalt. “Naïviteit op dit punt is levensgevaarlijk gebleken, goed dat dit magazine daar nu verandering in probeert te brengen.”

Deze keer krijg je antwoorden op vragen als: hoe haal je business uit de Expo Real? Waarom zou je als architect als risico nemende partij in een project staan? En: hoezo zijn goede visuals onontbeerlijk voor je ontwerp?

cover

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s