A.ZINE | Nieuw perspectief op architectuur

Daar is ie dan! Met trots – en de nodige zenuwen – presenteer ik: A.ZINEeen online magazine met architectuurverhalen. Verhalen die verder gaan dan het nieuwste persbericht, die persoonlijk zijn en een verrassende invalshoek hebben.

Net als architectuur, gaat A.ZINE over mensen. Maar ook over onderzoek, geschiedenis, techniek, stad en land.

Waarom ik A.ZINE heb opgericht?

Redactiewerk is het leukste werk dat er is. En daarnaast wil ik verhalen maken waar tot nu toe niemand om vraagt. Zo wil ik zoveel mogelijk inspirerende vrouwelijk architecten leren kennen, kijk ik door andere ogen naar de gebouwde omgeving, vraag ik me af hoe we actuele vraagstukken als gezondheid, klimaat en energie ruimtelijk kunnen oplossen, inspireer ik de bureaucultuur in Nederland met tips en verrassende inzichten en ga ik op ontdekkingstocht naar gerealiseerde ontwerpen. 

Helaas zijn al die verhalen er nog niet. Sommigen zitten in de pijplijn, maar anderen zijn slechts een idee. A.ZINE is nog volop in ontwikkeling. Zo zijn andere stemmen en verrassende invalshoeken nodig.

Heb jij ideeën of wil je samen verhalen maken? Neem dan contact op! Maar kijk vooral ook rond op de website, want er valt al genoeg te zien en te lezen. 

Groet! Merel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s