TimberLight plataan

Op mijn architectonisch verantwoorde verlanglijstje van vorig jaar stond onder andere de TimberLight plataan door Zakenmaker. In de zak van Sinterklaas zat echter geen geborstelde aluminium u-profiel met ledlampjes en aan beide uiteinden een stukje hout, maar een klein zakje met geld waarvan ik een dergelijke lange lamp best zou kunnen kopen. Zo gedacht, zo gedaan.

Zakenmaker kwam langs en inspecteerde de boel. Hij zag mijn grote, lompe en knaloranje bureau dat uitkijkt over de tuinen van de buren. Zijn advies: een extra lange TimberLight, vanbinnen knaloranje gespoten. Zo geadviseerd, zo gedaan!

lamp zakenmaker 02

lamp zakenmaker 01

Een gedachte over “TimberLight plataan

  1. Johne762 zegt:

    Pretty great post. I just stumbled upon your blog and wished to say that I’ve really enjoyed surfing around your weblog posts. In any case I will be subscribing to your feed and I am hoping you write again soon! ggbbgcdeeeee

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s