Testimonials

Ik heb het plezier gehad om een aantal jaren nauw met Merel samen te werken. Ze is zeer gedreven en combineert zakelijkheid met creativiteit, niet alleen op het vlak van schrijven, maar ook in het nadenken over publiciteit, het opzetten van activiteiten en het ontwikkelen van nieuwe projecten.

Zodra Merel zich ergens in vastbijt, is ze uitermate gefocust en beweegt ze hemel en aarde om haar ideeën gestalte te geven. Ze combineert dat met een innemende persoonlijkheid zodat een samenwerking nooit stroef verloopt.

Sander Woertman – programmamanager en docent

In haar teksten weet Merel klare taal en vakkennis te combineren. Ze snijdt haar verhalen op maat, passend bij de doelgroep die kan variëren van ontwerpers, ontwikkelaars, overheden tot het brede publiek.

Merel is inhoudelijk scherp en is op de hoogte van relevante trends en ontwikkelingen. Daarnaast is ze een uitstekende planner en mist ze nooit een deadline.

Met Merel samenwerken is een groot plezier en leidt tot mooie resultaten.

Anne Seghers – Onderzoeker, projectmanager en redacteur

Merel schrijft inspirerend en weet verhalen pakkend over te brengen. Zij is op de hoogte van  wat er speelt in de architectuur en raakt de juiste snaar!

Kathelijne Koster – senior Uitgever de Architect

Discussies over onderzoek en inzicht zijn aan Merel besteed. Het is een absoluut plezier voor mij als onderzoeker om met haar in gesprek te gaan.

Merel is professioneel, scherp en luistert met aandacht. Ze vraagt door en ziet patronen. Ze vertaalt mijn academische verhalen in heldere taal voor een breed publiek.

Loes Veldpaus – Research Associate